Snabb genomgång

Vad händer i livet just nu. Jo allt från loppisfynd, till besök av pappa och Mian, till äventyr och fantasier i skogen till diskussion om bröllop och barn. Känsliga dagar och trött till tusen. Så klart mycket Marsvinsbus och en sketen katt från sina nattliga promenader av kodynga. Det händer lite allt möjligt och mitt humör har det senaste veckorna varit väldigt ostabilt. Kanske det är en omställning att bli sambos för mig utan att jag förstått det. För det går överlag så underbart fantastiskt!

Men jag är en känslig människa, alltid varit. Även om jag många gånger tycker själv det är jobbigt så är det något jag måste acceptera med mig själv och min partner. Jag behöver lite tid för att samla allt jag känner. Sedan kan jag inse att det inte var så farligt.

Men fy vad jag älskar den där killen, jag vill så mkt med honom att allt ska ske här och nu ^^

Äntligen har vi haft många dagar av värme. Mysiga kvällar med kubb, bendminton och jag har suttit och färglagt med filten om mig medan det små käkar gräs. Plingat på pianot och spelat lite på fiolen. Snart får vi tillökning i familjen av en liten kattkille ❤️

Så förutom att jag är trött hela tiden och extra känslig för allt och inget så är livet toppen med sambon och livet på landet :D Marsvinen har fått ett eget rum nu. Känns riktigt bra.

Min dag i bilder | | Kommentera |
Upp