Stapla stenar

I dag åkte jag iväg för att jobba borta några dagar i familjens sommarhus. Lite omväxling av miljö är inte dumt. Men känns tungt lämna familjen och min sambo med åtta små busiga marsvin ^^ Tur jag kan lite på honom. Att han är så snäll och tar ansvar för alla mina älsklingar.

I alla fall har onsdagen varit väldigt bra. Cykeltur på stranden och lite god loppis shopping. Tog med mig kameran denna gången för att fånga den vackra miljön. Efter avslutat arbetspass för mig och min kollega begav vi oss ut på lite äventyr till hovs hallar som finns i närheten.
Min kamera fick jobba en del, men jag kan endå inte återspegla det fina klipporna och stenarna som ögat ser dem. Man måste åka dit för att förstå. Men ska bli kul redigera bilderna när jag kommer hem.

Bland klipporna hade någon stapla stenar. Då en av min favorit bloggerska är så naturkär och håller på med detta. Kände jag ett stort måste att det var dags att pröva.

Bilden till höger är mitt resultat av mitt första försök. Vilken balans man måste ge stenarna. Lägga dem exakt för att få dem stå på varandra. Detta måste jag fortsätta med. Ett sätt att hitta sin inre balans. Kanske det kan hjälpa mig.

Min dag i bilder | | Kommentera |
Upp