Redan torsdag

Lite mer jobb denna veckan en vad det varit. Lönen kom i dag och jag blir så ledsen att jag får så lite trotts min utbildning.... Men ska kämpa på och nå mitt drömjobb. Det borde ju lossna någon gång. Det har i alla fall lossnat på annat håll. Ett mål med Star var att ta lektioner med henne detta året. I tisdags hade vi vår första tumkörningslektion! Gled in lite på en bananskal tack vara att jag har toppen bra stallkompisar som har kontakter som delar med sig av det bästa.  Det var kul och gick bra för att vi bara har kört lite på skoj.  Det jag måste lära mig är att hålla samma tryck i tyglarna och och slappna av i armarna. Svänga får vi öva hela tiden till det sitter. Star skötte sig jätte bra och har nog gjort detta innan. Dock blev hon lite nervös då vi skulle stanna. Men fick bra tipps på vad jag kan göra och kanske jag ska ta mitt andra bett eller bettlöst nästa gång.  Hon var inte jätte bekväm i munnen och allt är ju okej med den när vi kollade sist. Men hon föredrar bettlöst och lyssnar bra på det. 

Förutom bra saker så har det blivit sena kvällar ute i grishagarna, övertid och konstiga saker som händer ibland under dagarna, men då antar jag livet är som det ska ;)! Har precis avslutat min lunch i stan och blev nu rätt trött  och ska snart bege mig till jobbet. Behövde åka in tre timmar innan jag börja. Blir jag så där lagom glad på våra urdåliga busstider.. 
Men hoppas ni får en bra torsdag, dags kolla på vantar som jag så klart glömde på tåget i morsse. Borde skaffa klämmor som barn har! 

(null)



Min dag i bilder | | Kommentera |
Upp