2018 är...

Nu två timmar bort och jag och min sambo har en mysig hemmakväll. Pyjamas och tjocksockarna på, så där härligt avslappnat som jag bara älskar en festlighet ska vara. Inget planerat och frågade spontant men vi blev själva och det gör mig inget. Nyårs är inget speciellt och har lite negativ anda från min bardom. Men jag ser framemot 2018 också. Dock önskar jag att jag funnit ett nytt jobb innan det nya året. Men får försöka vara positiv och tänka att det skall komma under det nya året.

2017 har varit ett år där drömmar börjat uppfyllas. Ett år där jag knappt hunnit sätta mig ned. Det hade minsan varit gött att få vara ledig en månad så här efter plugget och sommaren. Men jag har nu tagit examen till aktivering och stödpedagog. Jobbade som bara den under sommaren med 4 jobb. Men så  blev en barndoms dröm sann. Star min första egna häst kom till mig och det gjorde verkligen 2017 något speciellt! Djur har kommit och gått bort. Elsa är vårt nya tillskott i kattskaran och är en riktigt mysig liten tös. 
Jag har träffat många nya fina människor som tillfört mycket positiva saker. Körkortet är på gång och mensen börjar komma i sin balans igen ☺️ 

Jag fick se Lindsey Stirling live i Stockholm och det var verkligen super kul! Det måste göras om. Vi har rest mycket med bilen för att se på olika hästar eller en och annan ö. Min mamma var på besök under sommaren och pappa under julen. Det betyder så mycket när vänner och familj kommer och hälsar på ❤️ 

Ja 2017 har varit bra men började trögt och har varit mycket känslosamt med kärleken men även gett mycket lärdomar och styrka. Emanuel fyllde 30 och det blev ett lyckat kalas. 

Nej nu stänger vi snart dörren för 2017 och öppnar 2018 med glädje ❤️ 

(null)

Min dag i bilder | | Kommentera |
Upp