Aldrig trodde jag att...

Jag skulle vara så vaken efter ett vaket nattpass. Nikade inte ens till under natten. Jag läste, spelade tv spel, såg film, kollade youtube och la upp en film. Så jobbade där emellan. Så jag måste säga att det gick super bra och tacksam jag fick lite uppdatering om hur jag ska göra när jag bytte av min kollega. 

Så klart klarade jag av det, men jag hade gärna haft mer framförhållning och inlärning gällande detta. Men nu är det gjort och dagarna räknas nu ned. 

Solen skiner vackert över en klarblå himmel och i dag vill jag rida! Väntar på bussen och ska hem och vila. Får se om jag orkar ta mig dit på cykeln med ettans växeln då dom plötsligt fastnade i går. Så fick cykla hem på ettan. Kändes som jag aldrig skulle komma hem ^^ Cavaletti jobb var planen i dag och hoppas det finns utrymme till det. Är ju helst själv så jag kan använda hela banan och slänga ut bommarna var jag vill ☺️ 
Missa inte min youtube kanal!  vad heter katterna  är den nyaste vlogen! Jag ska försöka använda mina kameror då jag endå är fotograf. Men så mkt lättare ta med mobilen. Blir inte lika bra kvalité bara. 

Ha en super bra dag alla! 

(null)

Min dag i bilder | | Kommentera |
Upp